קינוחי לוטוס בכוסות/ שובל

    עפר גדנקן No Comments on קינוחי לוטוס בכוסות/ שובל
    9:42
    03.05.24
    הרב אייל אונגר No Comments on למה חשוב לי לדעת מה חושבים עליי

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    חומרים:
    • 12 עוגיות לוטוס מרוסקות גס
    • 1 שמנת מתוקה 38%
    • 1 כוס חלב (200 מ"ל)
    • 1 חב' אינסטנט פודינג וניל "עלית"
    • 2 כפות גבינה 5%
    • ממרח לוטוס עם פירורי לוטוס בפנים-מוצר חדש ומטריף (כף גדושה לתערובת הקרם, כף נוספת לזילוף בין השכבות)
    • שוקולד פרה מריר עלית מגורד לעיטור

    אופן הכנה:
    • לקערת מיקסר שופכים אינסטנט פודינג וניל, חלב, שמנת, ומתחילים להקציף במהירות גבוהה.
    • לערבב את הגבינה עם ממרח הלוטוס עד לאיחוד מלא.
    • כשהקרם מתייצב לקפל אותו לתערובת הגבינה-לוטוס.
    • להכניס לכמה דקות למקרר.
    • לוקחים שקית זילוף (אני משתמשת בחד פעמית, הכי נוח ללכלך ולזרוק ישר לפח). וגוזרים בשקיות הזילוף פתח של 1 ס"מ.
    • מזלפים שכבה של קרם לתוך כוסות שקופות ויפות.
    • מעליה מפזרים שכבה של פירורי לוטוס,
    • מעליה מזלפים עוד שכבה של קרם.
    • מכניסים כף לוטוס למיקרו וממיסים למצב נוזלי (ברגע שנמס לעצור, להימנע מחימום יתר!)
    • מעל שכבת הקרם השנייה שופכים מעט מנוזל הלוטוס,
    • עליו מפזרים שוב עוגיות מגורדות.
    • מסיימים עם שכבת קרם נוספת.
    • מכניסים למקרר עטוף בניילון נצמד לכ-3 שעות.
    • לפני ההגשה מגרדים שוקולד מריר "עלית" ומפזרים מעט משברי העוגיות.



    0 תגובות